Cateraar “Enjoy By Alex”2019-03-01T10:37:24+02:00

Project Description

Enjoy By Alex

Enjoy By Alex

Traiteur Enjoy By Alex, dat is het perfecte evenwicht tussen passie, elegantie en vreugde voor al uw privé- en professionele evenementen!

U kan bij ons terecht voor de levering van gerechten of voor de organisatie van uw evenement in één van onze cottages of feestzaal.

Zie website

Een geslaagd evenement met onvergetelijke gerechten, daar beleeft iedereen plezier aan.

Enjoy by Alex / Radi for You geeft het begrip traiteur een nieuwe invulling door het product centraal te stellen en resoluut te gaan voor de allerbeste smaak.

Enjoy by Alex / Radi for You is gepassioneerd door de allerbeste producten binnen een sfeer van ‘hedendaagse gastronomie’. De keuken volgt de seizoenen op elegante, verfijnde en gulle wijze.

Het DNA van Enjoy by Alex / Radi for You is duidelijk Belgisch met producten afkomstig van onze eigen grond. Ze worden met de grootste zorg geselecteerd bij naburige producenten met respect voor het milieu. De moderne, innoverende keuken gaat gepaard met traditionele technieken en een filosofie die respect voor het product centraal stelt. Het doel? U te laten proeven van ware magie!

Zeer sympathieke traiteur… uitstekende keuken… creatief en van de streek… perfecte prijs-kwaliteit verhouding… attente en professionele bediening… sterk aan te bevelen… !!!

Enjoy by Alex

www.enjoytraiteur.be

alexandre@enjoytraiteur.be

0474/96.02.55